Beogradski Luna Park

Luna Parkovi u Beogradu su institucija koja postoji od 1923. godine.

 

Porodični posao, koji se prenosi i unapređuje sa generacije na generaciju, je glavno i jedino zanimanje svima. Nekada je u najužoj porodici postojalo sedam luna parkova, dok su tu danas tri velika i jedan mali.

 

U svojoj bogatoj istoriji, Beogradski luna park nema gde nije stizao. U njemu su se igrala deca Hrvatske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Slovenije, Grčke, pa čak i Libije! Taj nomadski način života na točkovima nam je pružio jedno veliko zadovoljstvo – cela bivša Jugoslavija nam je bila kuća. Nakon događaja devedestih, tržište se smanjilo, ali uprkos svemu, bili smo prvi zabavni park koji je nakon rata posetio prostore bivše Jugoslavije.

 

Porodica Dragin je na istom mestu u Zemunu već 25 godina, kada je rešila da napravi stacionarni luna park, koji je danas ukras Beograda.

 

Kao odgovornim profesionalcima, bezbednost svih posetilaca luna parka nam je apsolutni prioritet u svakodnevnom poslovanju. Svakodnevne kontrole svih objekata i njihovo redovno servisiranje nam je sastavni deo posla, kao i konstantno praćenje i uvođenje poslednjih domaćih i međunarodnih standarda po pitanju bezbednosti, a za sve godine rada luna parka, nije se desio ni jedan incident ili povreda posetioca.

 

Beogradski luna park je član svih domaćih i glavnih međunarodnih asocijacija luna parkova, gde aktivno učestvujemo, usaglašavamo stavove i utičemo na najnovije standarde po pitanju izgleda objekata i bezbednosti. Trudimo se da maksimalno modernizujemo objekte, da konstantno obogaćujemo ponudu, a cene držimo prisupačnim, da bi svi mališani mogli podjednako da uživaju.

 

Za svo vreme postojanja luna parka, bili smo donatori mnogim dobrotvornim organizacijama i događajima, a posebno pomažemo deci bez roditeljskog staranja i obdaništima.

 

Luna Parkovi u Beogradu najpopularnije mesto za zabavu dece i odraslih. Posetite nas i otkrijte zabavne atrakcije i vožnje!